Ελλάνιο ανθρώπινο «αξιακό σύστημα«: Ο ιερός οδηγός μιας καθαράς ανθρώπινης πολιτείας δικαίου

By on 27/08/2020

ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ «ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ» ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ, ΜΟΝΟ, ΟΤΑΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΑΔΙΚΑ(Η’ ΚΑΙ  ΔΙΚΑΙΑ) ΘΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ .

ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ (ΜΕΣΑ ΜΑΣ) ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΑΣ ΟΦΕΛΟΥΣ Η’ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟ.ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ.

ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ 12 ΑΡΧΕΣ ΤΙΣ 18 ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ 2 ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟ, ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΙΕΡΟ ΟΔΗΓΟ ΤΗΣ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»Ο ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ  Ε Θ Ν Ο Υ Σ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ (ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ) ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΜΕ ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΤΗΣ ΤΑ 33 ΑΥΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΥΝ ΤΟΥΣ 2 ΝΟΜΟΥΣ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ, ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΑΥΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ…

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ…

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΥΠΟΨ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: