ΕΕΤΑΑ: Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ 2019 – 2020

By on 13/07/2019

Η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε ότι ανάρτησε τα προσωρινά αποτελέσματα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ 2019 – 2020 και οι αιτούντες ήδη μέσω ειδικής εφαρμογής στο eetaa.gr και το paidikoi.eetaa.gr μπορούν να δουν την κατάσταση της αίτησης τους

Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών ελέγχου των αιτήσεων απο την ΕΕΤΑΑ καταρτίστηκαν και αναρτήθηκαν στο eetaa.gr οι Προσωρινοί Πίνακες Αιτούντων με πλήρη και ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα, καθώς και Πίνακας Απορριφθέντων.

Οι προαναφερόμενοι Πίνακες αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr) σήμερα 12/7/2019.Οι αιτούντες θα μπορούν να δουν την κατάσταση της αίτησής τους (προσωρινά αποτελέσματα) στην ειδική εφαρμογή, των προσωρινών αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ: (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr), με τη χρήση του ΑΦΜ τους και του προσωπικού κωδικού πρόσβασης, που έχουν λάβει με την ολοκλήρωση της αίτησής τους.

Η χρήση ΑΦΜ τους και του προσωπικού κωδικού πρόσβασης, απαιτούνται κάθε φορά που η αιτούσα/ ών ή η ωφελούμενη/νος επιθυμεί να κάνει εισαγωγή στο πληροφοριακό σύστημα, προκειμένου να αντλήσει τα προσωπικά της στοιχεία.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα

 

Δείτε εδώ τις εκπρόθεσμες αιτήσεις που τέθηκαν εκτός προγράμματος και voucher

Οι αιτούντες θα θεωρείται ότι έλαβαν γνώση της κατάστασης της αίτησής τους με μόνη την ανάρτηση των σχετικών πινάκων της ΕΕΤΑΑ

Διαδικασία Ενστάσεων

Ενστάσεις επί των Προσωρινών Πινάκων Αιτούντων με πλήρη και ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών και επί των Πινάκων Απορριφθέντω μπορούν να υποβληθούν ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ ως εξής: Οι αιτούντες θα εισάγουν στην εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ το ΑΦΜ τους και τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης και θαυποβάλλουν το «Έντυπο Ένστασης» με την επισύναψη όλων των συμπληρωματικών δικαιολογητικών σε αρχείο PDF.

Με την ολοκλήρωση της υποβολής της Ένστασης και των συμπληρωματικών δικαιολογητικών σε αρχείο PDF θα λάβει σχετική ηλεκτρονική ενημέρωση. Ημερομηνίες ηλεκτρονικής υποβολής ενστάσεων: 13/7/2019 έως 17/7/2019 και μέχρι τις 24:00.

Ενστάσεις που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο ή μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα απορρίπτονταικαι δεν γίνονται αποδεκτές. Όλες οι ενστάσεις εξετάζονται από την Επιτροπή Εξέτασης Ενστάσεων (Ε.Ε.Ε.).

Στην ένσταση θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο υποβάλλεται και να συνοδεύεται από το απαιτούμενο δικαιολογητικόσε μορφή PDF. Ενστάσεις ασαφείς ή δικαιολογητικάχωρίς έντυπο ένστασης ή χωρίς την προαναφερόμενη διαδικασία δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Οριστικά Αποτελέσματα

Μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων, καταρτίζονται οι Οριστικοί Πίνακες Κατάταξης των ωφελουμένων ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα. Οι αιτούντες θα μπορούν να δουν το οριστικό αποτέλεσμα της αίτησή τους στην ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.: (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr)στις21/7/2019. Η είσοδος στην εφαρμογή θα απαιτεί τον ΑΦΜ της/του ενδιαφερόμενης/ου και τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης.Παράλληλα από την εφαρμογή θα λαμβάνονται οι κωδικοί τουπαιδιού.Στον Οριστικό Πίνακα Κατάταξης θα αναγράφονται κωδικοποιημένα τα στοιχεία της/του ωφελούμενης/ου, τα στοιχεία του παιδιού/ών καθώς και ο κωδικοποιημένος αριθμός της «Αξίας τοποθέτησης»(Voucher). Οι ενδιαφερόμενοι θα θεωρείται ότι έλαβαν γνώση αυτών, με μόνη την ανάρτηση των σχετικών πινάκων εκ μέρους της ΕΕΤΑΑ.

dikaiologitika.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: