Δραστηριότητα του βουλευτή Γιώργου Αμανατίδη

By on 21/07/2021

Επίσκεψη του βουλευτή Γιώργου Αμανατίδη στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Κοζάνης

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης  Γρηγόρη Τσιούμαρη επισκέφτηκε σήμερα  ο βουλευτής Κοζάνης  Γιώργος Αμανατίδης .

Σκοπός  της  επίσκεψης,  η ενημέρωση του κ.Αμανατίδη κυρίως για τα έργα και τα αιτήματα από φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης προς τον Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης που σημείωνε κατά την περιοδεία του στις διάφορες περιοχές του νομού.

Θέματα που αφορούν κυρίως αρδευτικά, ύδρευσης και πολιτιστικά μνημεία έχουν καταγραφεί λεπτομερώς στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη με την πορεία κι εξέλιξή τους μέσα από τις απαιτούμενες διαδικασίες.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για το «Γκέρτσειο» Εκκλησιαστικό Ίδρυμα που με όλες τις προσπάθειες που κατεβλήθησαν από όλους τους εμπλεκόμενους και το συνεχές ενδιαφέρον του Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη και του Βουλευτή Γιώργου Αμανατίδη στο Υπουργείο Πολιτισμού, ξεπεράστηκαν πληθώρα δύσκολων και δυσεπίλυτων προβλημάτων ώστε να είναι έτοιμο προς ένταξη σε μελλοντική σχετική πρόσκληση αναλόγου χρηματοδοτικού εργαλείου. 

Ο κ. Τσιούμαρης ευχαρίστησε τον κ. Αμανατίδη για το ουσιαστικό του ενδιαφέρον για τα ζητήματα του Νομού και την αρωγή του στις αρμόδιες Αρχές και Υπηρεσίες του Κέντρου.

Η αμοιβαία συνεργασία άλλωστε με όλους τους βουλευτές του Νομού θεωρείται αναγκαία και δεδομένη.  

Πλησιάζει η στιγμή που θα καταβληθούν από τον ΕΛΓΑ τα ποσά που αντιστοιχούν στα ΠΣΕΑ 2017

Όπως είχαμε ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους αγρότες πριν από μερικές ημέρες (εδώ) τα ποσά των αποζημιώσεων που αφορούν στα ΠΣΕΑ 2017 (νυν ΚΟΕ) θα καταβληθούν, για τους δικαιούχους του νομού Κοζάνης, μέχρι την Τετάρτη 21-7-2021. 

Οι δικαιούχοι είναι 719 και το αναλογούν ποσό 700.000,00 ευρώ. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Λυκουρέντζο Αντρέα καθώς και το ανθρώπινο δυναμικό του Οργανισμού που συνέβαλε γι’ αυτό.  

Η διαδικασίες αποτίμησης και καταβολής των ποσών είναι συγκεκριμένες και χρονοβόρες. Οι αγρότες μας στηρίζονται σε κάθε βήμα και αισθάνονται την Πολιτεία παρούσα.

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: