Δηλώσεις συμμετοχής στο εργαστήριο «Φτιάξε το δικό σου πλεκτό σουβέρ» του Arts & Crafts Festival Vo1

By on 20/10/2021

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, από 16:00 έως 18:00, στο πλαίσιο του Arts & Crafts Festival Vol1, που θα υλοποιηθεί στην αυλή του Σπιτιού της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, το crochetaki_gr · Arts & entertainment, σας καλεί στο εργαστήριο «Φτιάξε το δικό σου πλεκτό σουβέρ».

Στους πιο πολλούς και στις πιο πολλές από εμάς, όταν ακούμε τη λέξη «πλέξιμο», μας έρχεται η εικόνα μιας γιαγιάς που κάθεται στη κουνιστή της πολυθρόνα με τα κουβάρια και τις βελόνες της πλέκοντας πουλόβερ για τα εγγόνια της. Αυτή η εικόνα, όμως, ξεθωριάζει καθώς το πλέξιμο έχει γίνει μόδα με νέες τεχνικές και μοντέρνα νήματα. Χρησιμοποιώντας νήματα από ανακυκλώσιμο βαμβάκι ή αλλιώς νήμα από t-shirt mako. Ένας νέος τρόπος έχει έρθει για φτιάξουμε όμορφα μικροαντικείμενα για να ομορφύνουμε το χώρο μας. 

 

Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, εδώ: https://docs.google.com/forms/d/1TjLBR0eJ-E_apvuaBebzT3ubZaESPIMuW2j-7P6XP6E/edit 

 

Όλες οι δράσεις του Arts & Crafts Festival Vol1 θα γίνουν σε ανοιχτό χώρο και θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή συνωστισμού.

 

 

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: