Δήλωση του Γιάννη Θεοφύλακτου για το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου

By on 11/07/2019

Επιθυμώ από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας που στήριξαν ‘ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία’ και εμένα προσωπικά, κατατάσσοντάς με τόσο ψηλά στις προτιμήσεις τους.

Η πολλή δουλειά και το αποτελεσματικό έργο μου καθόλη την τετραετία, η παρουσία μου στην πρώτη γραμμή κορυφαίων Επιτροπών και η αγάπη μου για το τόπο μας, επιβραβεύτηκαν από χιλιάδες συμπολίτες μας σε όλο το Νομό Κοζάνης: στην Κοζάνη, την Πτολεμαΐδα, το Βόιο, τα Σέρβια και το Βελβεντό. Η σχέση μου με την κοινωνία είναι αδιαμεσολάβητη και η τόσο θετική ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο πρόσωπό μου με συγκινεί βαθιά.

Συγχαίρω την εκλεγείσα βουλευτή μας και τονίζω ότι θα συνεχίσω να προσφέρω στον τόπο μας με τις γνώσεις και την δουλειά μουείμαι εδώ και την επόμενη μέρα, δίπλα στους πολίτες του Νομού Κοζάνης και θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας.

Όσοι φαντασιώνονταν την ‘στρατηγική ήττα’ του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, διαψεύστηκαν παταγωδώς: εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στις κατακτήσεις του ελληνικού λαού και να παλεύουμε για μία καλύτερη προοπτική για τις επόμενες γενιές.

Γιάννης Θεοφύλακτος

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: