Δήλωση Λάζαρου Μαλούτα

By on 27/05/2019

Ευχαριστώ όλους τους πολίτες του δήμου Κοζάνης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπολίτες μας, από τον Πολύμυλο ως το Χρώμιο και από τα Λιβερά ως το Σπάρτο για τη νίκη και την πρωτιά που χάρισαν στο συνδυασμό μας, την ΕΝΟΤΗΤΑ. Την πρωτιά, τη νίκη, στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Οι πολίτες επιβράβευσαν με την ψήφο τους την προσέγγιση της ΕΝΟΤΗΤΑΣ για το διακύβευμα αυτής της εκλογικής αναμέτρησης, την ανατροπή της φθίνουσας οικονομικής και πληθυσμιακής πορείας του δήμου, τον τερματισμό της περιόδου απραξίας που διανύουμε.

Η εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι πολίτες,  μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά τον αγώνα μας με συσπείρωση και συνεργασία, όχι μόνο μέχρι την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, αλλά και σε ολόκληρη την επόμενη δημοτική περίοδο.

Η ΕΝΟΤΗΤΑ, ο ισχυρότερος συνδυασμός στο νέο δημοτικό συμβούλιο, αναλαμβάνει την ευθύνη  να είναι ο κορμός μιας ευρύτερης συσπείρωσης και συνεργασίας που θα οδηγήσει το δήμο σε μια νέα αναπτυξιακή πορεία.

Ευχαριστώ και τους άλλους υποψήφιους γιατί όλοι που συμμετείχαμε σε αυτή την προεκλογική περίοδο συμβάλλαμε ώστε να επικρατήσει ήπιο πολιτικό κλίμα.

Εύχομαι το ίδιο να διατηρηθεί και έως τις 2 Ιουνίου.

Την επόμενη Κυριακή, καλούμε τους πολίτες να προσέλθουν ξανά, μαζικά στην κάλπη για να εδραιώσουν την επιλογή τους για μια νέα πορεία του τόπου.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: