Αυτό το καλοκαίρι επιστρέφουμε στη δεκαετία του ’80

By on 03/07/2017

Φοράμε τζιν με τιράντες, προσθέτουμε βάτες στις μπλούζες, φουσκώνουμε μαλλιά, προσθέτουμε αϊλάινερ και είμαστε έτοιμες. Μήπως κάτι ξεχάσαμε στο δρόμο; Ή καλύτερα στο χρονοντούλαπο;

Είμαστε έτοιμες. Δοκιμάζουμε βάτες, λοιπόν, μαζί με φλούο αποχρώσεις, καλοκαιρινά ταγέρ και κοστούμια, πουκάμισα και σακάκια, ειρωνεία και δυναμισμό, ρούχα-ρόλους ζωής, με μόδα και στιλ, δανεικά από τη δεκαετία του ’80, μόδα που βοηθά άνδρες και γυναίκες να αισθάνονται πιο δυνατοί. Power eighties και κάτι παραπάνω.

Γιατί υπάρχουν ορισμένοι που δεν θέλησαν να φύγουν ποτέ από τη συγκεκριμένη δεκαετία. Οι σχεδιαστές μόδας εμπνέονται ακόμη και σήμερα από την πριγκίπισσα Νταϊάνα, τον George Michael και τους Wham, μας προτείνουν να κάνουμε ανταύγειες, να ξανασκηνοθετήσουμε εικόνες των άκρων.

Ναι, το ’80 ήταν πανκ, ήταν ο Βοy George με το Culture Club, η Κριστλ και η Αλέξις, οι γυναίκες καριέρας με ταγέρ με αθλητικά. Εμείς δεν χρειάζεται να γίνουμε κακόγουστες, ούτε να θυσιάσουμε την αισθητική για την άνεση.

Υιοθετούμε τις καλύτερες στιγμές της δεκαετίας του ’80 με μαύρο και φλούο αποχρώσεις, κολλητά φορέματα, χωρίς φορέματα μπαλούν, γόβες στιλέτο, μίνι φούστες. Και ειδικά για το καλοκαίρι του 2017, φοράμε μαύρα φουστάνια με μαύρες γόβες και κρατάμε λευκή τσάντα, για να θυμηθούμε μαγικές στιγμές μιας παρεξηγημένης δεκαετίας που δεν έφυγε ποτέ.

 

 

Σάντυ Τσαντάκη
www.sandytsantaki.com

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: