Ασύλληπτη τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Νεκρό βρέφος από επίθεση σκύλου (ΦΩΤΟ -VIDEO)

By on 12/09/2019

Μία ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε σε σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Ένα κοριτσάκι μόλις τριών μηνών διακομίσθηκε στις 09:40 το πρωί στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης από τη μητέρα του, φέροντας τραύματα από δάγκωμα σκύλου. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία, ο σκύλος βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά και κάτω από άγνωστες συνθήκες επιτέθηκε και άρχισε να δαγκώνει το βρέφος στο πρόσωπο.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί το σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία:

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η μητέρα, όταν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, ήταν ήδη αργά.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για σκύλο ράτσας ροτβάιλερ, ο οποίος κυκλοφορούσε μέσα στο σπίτι. Η οικογένεια είχε μετακομίσει πρόσφατα στο συγκεκριμένο διαμέρισμα ενώ έχει άλλα τρία παιδιά, αγόρια, τα οποία την ώρα της τραγωδίας βρίσκονταν στο σχολείο. Ο πατέρας φέρεται να ήταν στην εργασία του.

Η μητέρα του μωρού, η οποία είναι νοσηλεύτρια είχε σταματήσει να εργάζεται καθώς είχε αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα υγείας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της με το άτυχο κοριτσάκι.

Στο σπίτι της οικογένειας βρίσκονται αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και ειδικοί ψυχολόγοι της ΕΛΑΣ.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Συγκλονισμένοι είναι όλοι στη γειτονιά όπου σημειώθηκε η τραγωδία.

«Το κοριτσάκι πρέπει να ήταν νεκρό όταν το κρατούσε η μητέρα του στα χέρια, δεν τον άκουσα να κλαίει», δήλωσε γείτονας της οικογένειας στο Newbomb.gr.

Δείτε τι άλλο ανέφερε στο βίντεο που ακολουθεί:

Γειτόνισσα η οποία μένει στο διπλανό σπίτι ανέφερε στο Newsbomb.gr, ότι η οικογένεια είχε μετακομίσει στη γειτονιά πριν από ένα χρόνο και ότι έβλεπε συχνά τον πατέρα να κάνει βόλτα το σκυλί, το οποίο έμενε σε βεράντα του διαμερίσματος.

Σύμφωνα με άλλη μαρτυρία, το σκυλί βρισκόταν συνεχώς στο μπαλκόνι και γαύγιζε ασταμάτητα. «Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί το κακό, φαινόταν επιθετικό», δήλωσε μια γυναίκα που γνώριζε την οικογένεια.

newsbomb.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: