ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Εγγραφές στο (εξ αποστάσεως) Σχολείο Ενηλίκων

By on 23/09/2021

Καλούμε ενήλικες μετανάστριες/τες και ντόπιες/ους αναλφάβητους που επιθυμούν να γνωρίσουν την ελληνική γλώσσα, την ιστορία και τον πολιτισμό να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο κύκλο μαθημάτων του Σχολείου Ενηλίκων.

Για λόγους αποφυγής της διασποράς του Covid και της προστασία της υγείας τόσο των εκπαιδευομένων, όσο και των εθελοντών εκπαιδευτών, τα μαθήματα θα γίνονται με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. 

Σκοπός της δράσης είναι η εκμάθηση στοιχείων της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής ιστορίας και του πολιτισμού, ώστε οι συμμετέχουσες/ντες να εξασκήσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες στο γραπτό και στον προφορικό λόγο και με απώτερο στόχο τη συμμετοχή (για όσες/ους επιθυμούν) στις εξετάσεις για την απόκτηση του επίσημου πιστοποιητικού γλωσσομάθειας, του Υπουργείου Παιδείας ή τη σύνδεση τους με το τυπικό σύστημα εκπαίδευσης όπως: Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, Εσπερινό Λύκειο κ.α..

Η δράση υλοποιείται σύμφωνα με τις αρχές της εκπαίδευσης ενηλίκων, είναι εθελοντική, δεν στηρίζεται από εθνικούς ή ευρωπαϊκούς πόρους και παρέχεται δωρεάν.

Σημείωση: για τυχόν εκπαιδευόμενους που δεν διαθέτουν τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό, θα παρέχεται η δυνατότητα παρακολούθησης από το χώρο του Σχολείο Ενηλίκων, σε ξεχωριστές αίθουσες, χωρίς την επαφή με άλλους εκπαιδευόμενους και με την ανάλογη υποστήριξη σε τεχνικής φύσης ζητήματα. 

Εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες: 2461049799, email: [email protected], ή μέσω της σελίδας www.facebook.com/Arsis.Kozanis & www.instagram.com/arsiskozanis.

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: