Αποπληρωμή 163.000 ευρώ για μισθούς προηγούμενων ετών σε εργαζόμενους Βρεφικών Σταθμών και άλλων Δομών από το Δήμο Καστοριάς

By on 26/09/2020

Στους λογαριασμούς των δικαιούχων βρίσκονται από χθες οι οφειλόμενοι μισθοί 19 εργαζομένων σε Βρεφικούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ, καθώς επίσης και υπαλληλικού προσωπικού των ΚΕΚ και του Σπηλαίου Δράκου.

Όπως σημείωσε η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης «ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ», κ. Χρυσούλα Φιλίππου, πρόκειται για απλήρωτους μισθούς από τον Ιανουάριο του 2019, συνολικού ποσού 163.000 ευρώ, ενώ το πρόβλημα της μη εμπρόθεσμης καταβολής υπήρχε επί πολλά έτη, γεγονός που ταλαιπωρούσε τους εργαζόμενους και τους ανάγκαζε να καταφεύγουν, κατά καιρούς, σε δημόσιες καταγγελίες οι οποίες είναι σε όλους γνωστές.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης εξέφρασε για μία ακόμη φορά την ικανοποίησή του διότι αυτή η Δημοτική Αρχή μέσα σε έναν μόλις χρόνο θητείας, ξεπερνώντας αντιξοότητες και δυσλειτουργίες χρόνων έχει καταφέρει να αποπληρώσει συνολικά 257.000 ευρώ καθυστερημένους μισθούς και δεδουλευμένα προηγούμενων ετών, 37 εργαζομένων, αφού τον περασμένο μήνα είχε γίνει και η αποπληρωμή 94.000 ευρώ των εργαζομένων στους Παιδικούς Σταθμούς.

Παράλληλα τόνισε ότι, καθημερινά κάνουμε πράξη με απόλυτη προσήλωση και ακρίβεια, σε όσα είπαμε προεκλογικά. Παρά τις ιδιαίτερες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνει και η περιοχή μας, προχωρούμε με επιμονή, συνέπεια και υπευθυνότητα για να κάνουμε ό,τι καλύτερο για τους συνδημότες μας και τον τόπο μας.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: