Ανατριχιαστικό: Πολωνός πηδά από την κορυφή του ψηλότερου καταρράκτη στον κόσμο [VIDEO]

By on 28/03/2019

Πώς μπορεί να είναι μια ελεύθερη πτώση από την άκρη του ψηλότερου καταρράκτη στον κόσμο; Αν φοβόσαστε να δοκιμάσετε, δεν είστε οι μόνοι.

Έτσι, ο Πάουελ Ζανκόφσκι, από την Πολωνία, πήδηξε από την άκρη του Angel Fall στη Βενεζουέλα, που είναι ο υψηλότερος αδιάσπαστος καταρράκτης στον κόσμο, με ύψος 980 μέτρα, φορώντας κάμερα στο κράνος του και μα έδωσε μια ματιά του πόσο δύσκολο είναι.

Ο τολμηρός Πολωνός προσγειώνεται σε θάμνους και τραχύ έδαφος προτού σηκωθεί, φωνάζοντας με ενθουσιασμό τους φίλους του που βρίσκονται στην κορυφή του καταρράκτη.

Ο Ζανκόφσκι δήλωσε στο Central European News: «Ήμουν περίπου 100 μέτρα πάνω από το έδαφος και ετοιμαζόμουν να προσγειωθώ όταν αποδείχτηκε ότι δεν υπήρχε πουθενά χώρος, γιατί παντού ήταν ζούγκλα».

Οι τέσσερις Πολωνοί έχουν στόχο να πέσουν από τους 10 ψηλότερους καταρράκτες μέσα σε διάστημα τριών ετών

Οι τέσσερις Πολωνοί έχουν στόχο να πέσουν από τους 10 ψηλότερους καταρράκτες μέσα σε διάστημα τριών ετών

Ο νεαρός Πολωνός συμμετέχει σε μια ομάδα ατόμων που αναζητούν συγκίνηση και η οποία κάνει μια παγκόσμια περιοδεία στους ψηλότερους καταρράκτες του κόσμου, με άλματα.

Το «Slide Challenge» θα τους κάνει τους πρώτους ανθρώπους που θα έχουν κάνει άλμα και στους 10 μεγαλύτερους καταρράκτες στον κόσμο, μέσα σε χρονικό διάστημα τριών ετών.

Φωτογραφίες: Facebook/ SLIDE Challenge

iefimerida.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: