Έρευνα: Γιατί οι Γερμανοί βάζουν χειροπέδες στο κρεβάτι;

By on 14/04/2018

Μεγάλοι φαν των χειροπέδων

Γιατί χρησιμοποιούν χειροπέδες στο κρεβάτι;Έχουν επηρεαστεί απο τις ταινίες τύπου «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» ή μήπως τους αρέσουν πλέον περισσότερα τα σαδομαζοχιστικά ερωτικά παιχνίδια;

Έρευνα που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα «Bild» δείχνει ότι, το 71% των ζευγαριών στη Γερμανία χρησιμοποιούν χειροπέδες για να κάνουν πιο ευχάριστη τη σεξουαλική τους ζωή. Το ποσοστό αυτό έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της οργάνωσης «Joy Club», το 71% των ερωτηθέντων ανδρών και γυναικών έχουν δοκιμάσει τις χειροπέδες στο κρεβάτι.

Πέρυσι, μια μεγάλη έρευνα του ηλεκτρονικού καταστήματος με σεξουαλικά βοηθήματα “Amorelie” διαπίστωσε ότι, μόνο το 27% των ερωτηθέντων έχουν δοκιμάσει να αλυσοδεθούν στη διάρκεια του σεξ.H ίδια έρευνα είχε δείξει όμως ότι, το 54% των Γερμανών φαντάζονται ότι κάποια μέρα θα χρησιμοποιούσαν μαστίγια για να τονώσουν την όρεξή τους στο σεξ.

«Οι «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» απελευθέρωσαν τα ζευγάρια στο σεξ και τους έδωσαν μία καλή πηγή έμπνευσης», όπως υποστηρίζει η ειδικός σε θέματα σεξ, Κριστίν Γιάνσον: «Νομίζω ότι παλιότερα κάποια άτομα είχαν πολλές προκαταλήψεις, όπως ότι η αγάπη και ο φυσικός πόνος δεν μπορούν να ταιριάξουν. Μέσα όμως από τις ταινίες και τα μυθιστορήματα τύπου «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» έγινε σαφές ότι οι χειροπέδες στο κρεβάτι μπορεί να ενισχύσουν τα συναισθήματα και τον ρομαντισμό».

Είτε είναι χειροπέδες, είτε σχοινιά, είτε κασκόλ, σύμφωνα με την έρευνα, οι Γερμανοί πλέον πειραματίζονται στο σεξ. Η τάση είναι σαφώς προς το κλασικό σχοινί. Το 2012, οι χειροπέδες κατατάσσονταν στην πρώτη θέση των ερωτικών παιχνιδιών των Γερμανών με τις γυναίκες να δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στην «αιχμαλωσία».

protothema.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: