Άξιον εστί Μίκη Θεοδωράκη: Εκπληκτικό αποτέλεσμα στις πρόβες της Χορωδίας του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας

By on 21/06/2022

Σάββατο 18 Ιουνίου 2022: Οι υπέροχες μαθήτριες της Χορωδίας Ευρωπαϊκής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» μαζί με τη μαέστρο τους κ. Νικολέτα Παπάζογλου, υποδέχθηκαν στο σχολείο τον Μαέστρο κ. Χρήστο Κτιστάκη στα πλαίσια της συμμετοχής τους στην παρουσίαση του έργου του Μίκη Θεοδωράκη «Άξιον Εστί» με το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης στην Κοζάνη στις 25 Ιουνίου 2022.

Πραγματοποίησαν πολύωρη πρόβα έτσι ώστε να ανταποκριθούν στο δύσκολο και απαιτητικό έργο του αξέχαστου συνθέτη.  Παρά λοιπόν τις καλοκαιρινές διακοπές η προετοιμασία είναι συνεχής και εντατική με καθημερινές πρόβες στη Σιάτιστα και στην Κοζάνη. 

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» ευχαριστεί θερμά τον μαέστρο κ. Χρήστο Κτιστάκη για τη συνεργασία και την πραγματοποίηση της πρόβας στο χώρο του σχολείου. Επίσης συγχαίρει θερμά την κ. Νικολέτα Παπάζογλου για την άρτια και αδιάλειπτη προετοιμασία των μαθητριών ώστε να ανταποκριθούν στο δύσκολο αυτό έργο – πρόκληση  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τέλος συγχαίρει τις μαθήτριες της χορωδίας για την υπομονή και την επιμονή τους, για τη συνεχή και ακούραστη παρουσία τους στις πρόβες, θυσιάζοντας ένα μικρό μέρος των ξέγνοιαστων καλοκαιρινών διακοπών τους. 

Καλή επιτυχία σε όλους στην εκδήλωση του Σαββάτου!

Θα είμαστε όλοι εκεί να σας χειροκροτήσουμε θερμά!

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: