Πόσο χρήσιμη είναι η βότκα…

By on 30/04/2006
ΒΟΤΚΑ

ΒΟΤΚΑ1. Για να αφαιρέσετε έναν επίδεσμο ανώδυνα, διαποτίστε τον επίδεσμο με τη βότκα. Ο διαλύτης διαλύει την κόλλα.

2. καθαρίστε το καλαφάτισμα γύρω από τις μπανιέρες και τα ντους. ψεκάστε το καλαφάτισμα, αφήστε το πέντε λεπτά και πλύνετε καθαρά. Το οινόπνευμα στη βότκα σκοτώνει τη γλίτσα.

3. Για να καθαρίσετε τα γυαλιά σας, σκουπίστε απλά τους φακούς με ένα μαλακό, καθαρό ύφασμα που υγραίνεται με τη βότκα. Το οινόπνευμα στη βότκα καθαρίζει το γυαλί και σκοτώνει τα μικρόβια.

4. Παρατείνετε τη ζωή των ξυραφιών με την πλήρωση ενός φλιτζανιού με τη βότκα και αφήστε τη λεπίδα ξυραφιών ασφάλειάς σας να ενυδατωθεί στο οινόπνευμα μετά από ξύρισμα. Η βότκα απολυμαίνει τη λεπίδα και αποτρέπει την οξείδωση.

5. Η βότκα ψεκασμού κατά εμετού. επάνω τους λεκέδες, τρίψτε με μια βούρτσα, κατόπιν αποξηράνετε την επιφάνεια με πιστολάκι.

6. Χρησιμοποιώντας μια κομματάρα βαμβακιού, απλώστε τη βότκα στο πρόσωπό σας ως στυπτικό για να καθαρίσετε το δέρμα και να σφίξετε τους πόρους.

7. Προσθέστε μία δόση της βότκας σε ένα μπουκάλι 12-ουγγιών σαμπουάν. Το οινόπνευμα καθαρίζει το κρανίο, αφαιρεί τις τοξίνες από την τρίχα, και υποκινεί την αύξηση της υγιούς τρίχας.

8. Γεμίστε ένα μπουκάλι δέκα έξι-ουγκιών και σκοτώσετε τις μέλισσες ή τις σφήκες ψεκάζοντας.

9. Χύστε τη μισή βότκα και το μισό νερό σε μια ziplock τσάντα ψυκτήρων, και παγώστε για ένα μουλιασμένο, ανανεωτικό πακέτο πάγου για τους πόνους, τον πόνο, ή τα μαύρα μάτια.

10. Γεμίστε ένα καθαρό, χρησιμοποιημένο βάζο μαγιονέζας με τα πρόσφατα συσκευασμένα lavender λουλούδια, γεμίστε το βάζο με τη βότκα, σφραγίστε το καπάκι στενά και να το βάλετε στον ήλιο για τρεις ημέρες. Σουρώστε το υγρό μέσω ενός φίλτρου καφέ, κατόπιν εφαρμόστε στους πόνους και τους πόνους.

11. Κάνετε στοματικό διάλυμα με τη μίξη της τροφοδοτημένης κουταλιάς σούπας κανέλας με τη βότκα. Σφραγίστε σε ένα αεροστεγές εμπορευματοκιβώτιο για δύο εβδομάδες. Πίεση μέσω ενός φίλτρου καφέ. Το μίγμα με το θερμό νερό και ξεπλένετε το στόμα σας. Μην καταπιείτε.

12. Χρησιμοποιώντας μια οδοντόβουρτσα, εφαρμόστε τη βότκα σε μια κρύα πληγή! Για να το βοηθήσετε να στεγνώσει.

13. Εάν μια φουσκάλα ανοίγει, χύστε τη βότκα πέρα από το ακατέργαστο δέρμα ως τοπικό αναισθητικό που απολυμαίνει επίσης εκτεθειμένο δέρμα.

14. Για να μεταχειριστείτε την πιτυρίαση, αναμίξτε τη βότκα με δύο συντριμμένα κουταλάκια του γλυκού δεντρολίβανο, αφήστε να το για δύο ημέρες, σουρώστε με ένα φίλτρο καφέ και τρίψτε στο κρανίο σας και αφήστε ξηρό

15. Για να μεταχειριστείτε πόνο αυτιών χύστε μερικές σταγόνες της βότκας στο αυτί σας. Αφήστε το για 5 λεπτά. Κατόπιν στεγνώστε. Η βότκα θα σκοτώσει τα βακτηρίδια που προκαλούν τον πόνο στο αυτί σας.

16. Για να ανακουφίσει έναν πυρετό, χρησιμοποιήστε ένα πανάκι για να τρίψετε τη βότκα στο στήθος σας και την πλάτη.

17. Για να θεραπεύσετε τη μυρωδιά ποδιών, πλύνετε τα πόδια σας με τη βότκα.

18. Η βότκα θα απολυμάνει και θα ανακουφίσει ένα τσίμπημα μέδουσας.

19. Χύστε τη βότκα πέρα από μια περιοχή που επηρεάζεται από το δηλητήριο κισσού για να αφαιρέσει το πετρέλαιο urushiol από το δέρμα σας.

20. Μια μικρή δόση βότκας πάνω σε πονεμένο δόντι. Επιτρέψτε στις γόμες σας να απορροφήσουν μερικά λεπτά. Θα ανακουφιστείτε.

21. Η προσωπική συμπάθειά μου: Εάν όλο τα άλλα αποτύχουν, πίνεις τη βότκα και χαλαρώνεις.

απο Remalia.com

[Submitted by LAMBIS_7]

6 Comments

  1. 581.LAMBIS_7

    02/05/2006 at 06:07

    Not Alcoholic But… Vodkaholic

  2. 865.angelic

    02/05/2006 at 09:18

    ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΟΤΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΗ ΟΤΑΝ ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΕΙΣ.ΜΠΡΑΒΟ LAMBI!! ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝΕ.

  3. 819.mountvoio69

    03/05/2006 at 12:34

    ΝΑΙ ΝΑΙ.Θα χαραμησω εγω τον φιλο μου τον smirnoff σε γιατροσοφια και δεν θα τον πιω.ΑΙΝΤΙ ΑΙΝΤΙΙΙΙΙΙΙ που λεει και ο φιλος lias.

  4. 581.LAMBIS_7

    03/05/2006 at 13:46

    Σχόλια: 29

    Εγγεγραμένος: 27 Oct : 14:56
    ΝΑΙ ΝΑΙ.Θα χαραμησω εγω τον φιλο μου τον smirnoff σε γιατροσοφια και δεν θα τον πιω.ΑΙΝΤΙ ΑΙΝΤΙΙΙΙΙΙΙ που λεει και ο φιλος lias.

    Δεν θα χαραμισεις τον φιλο σου τον Smirnoff αλλα τον Nemirof lias! ! ! ! ! ! 🙂 🙂

  5. 581.LAMBIS_7

    03/05/2006 at 13:47

    Λαθος αντι για mountvoio69 εγραψα lias

  6. 709.lias

    03/05/2006 at 20:37

    Άιντι άιντιιιιιιιι!!!!
    Από smirnoff είσαι LAMPIS 7???

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: