Παράξενα Δευτέρα 3/10/05

By on 03/10/2005

Καλλιστεία πίσω από τα κάγκελα
Το όνειρό τους να κάνουν καριέρα στο λαμπερό κόσμο του μόντελινγκ, βύθισε στο σκοτάδι η εγκληματική τους συμπεριφορά. Και πίσω, από τα κάγκελα, όμως, οι κρατούμενες στις γυναικείες φυλακές της Κολομβίας, Μπουέν Πάστορ, δεν το ’βαλαν κάτω και βρήκαν τρόπο να ζήσουν το όνειρό τους.

Αιτία διαζυγίου τα chats
Η τεχνολογία, αλλάζει τα ήθη και έθιμα των ανθρώπων, ακόμα και στο θέμα της μοιχείας. Οι ερωτικές συζητήσεις στα chat rooms, από παντρεμένους είναι ένα σύνηθες φαινόμενο.

Αποζημίωση στον Άγιο Βασίλη
Σοβαρά μπλεξίματα με τον Άγιο Βασίλη, είχε η πολεμική αεροπορία της Δανίας. Αιτία, ο θάνατος ενός ταράνδου, που έπαθε καρδιακή προσβολή από τον εκκωφαντικό θόρυβο που έκαναν τα πολεμικά αεροσκάφη που πραγματοποιούσαν ασκήσεις στην περιοχή.

Μην είδατε τον… αρουραίο
Αναστάτωση και πολύωρη καθυστέρηση σε μια πτήση της Qatar Airways προκάλεσε η καταγγελία επιβατών, που ενημέρωσαν το πλήρωμα ότι ένας αρουραίος ταξίδευε μαζί τους και, μάλιστα, περιφερόταν στο αεροπλάνο!

One Comment

  1. 6602.glelin

    20/12/2009 at 12:36

    Post is successfull, agree. Good work! [link=https://www.technic-lifes.ru] [/link] [link=https://www.it-okay.ru] [/link] [link=https://www.domos-lux.ru] [/link] [link=https://www.dekorsh-op.ru] [/link] [link=https://www.wall-markets.ru] [/link] [link=https://belfriend.ru] [/link] [link=https://www.ewgenij.net] [/link]

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: