Παράξενα!!!

By on 08/02/2006

Με τη διανομή εκατομμυρίων …προφυλακτικών για ασφαλές σεξ θα γιορταστεί το καρναβάλι στο Ρίο!

Είκοσι πέντε εκατομμύρια προφυλακτικά θα διανεμηθούν δωρεάν στη Βραζιλία την περίοδο των καρναβαλικών εκδηλώσεων για την προώθηση του ασφαλούς σεξ, στο…

Γάμος μεταξύ αγνώστων(!) στη Βρετανία

Ο 30χρονος Κρεγκ Κούπερ και η 28χρονη Ρεμπέκα Ντάφι παντρεύτηκαν σήμερα στο Μπέρμιγχαμ της κεντρικής Αγγλίας στο πλαίσιο ενός ραδιοφωνικού παιχνιδιού που έχει προκαλέσει κατάπληξη στην κοινή γνώμη και οργή στους θρησκευτικούς θεσμούς της Βρετανίας.

Καταστροφή μεγάλης καλλιτεχνικής αξίας προκάλεσε ένα …λυμένο κορδόνι

Επισκέπτης του πάτησε τα κορδόνια των παπουτσιών του, κατρακύλησε στη σκάλα και προσγειώθηκε πάνω σ' ένα σετ κινέζικων βάζων ανεκτίμητης αξίας….

Προφυλακισμένος για 38(!) χρόνια

Ένας 70χρονος, που λειώνει σε φυλακή της Ινδίας χωρίς δίκη, δέχθηκε τελικά απρόσμενα βοήθεια από μία ομάδα δικηγόρων που συμφώνησαν να αναλάβουν την υπόθεσή του

Από κλινικάρχης ιδιοκτήτης … οίκου ανοχής

Ενας γιατρός στη Νέα Ζηλανδία που έκλεισε πέρυσι την κλινική του μετά από διαφωνία του με την κυβέρνηση για την χρηματοδότηση της, πρόκειται να ανοίξει ένα επίσημο και οργανωμένο οίκο ανοχής!

Παραμελεί τα οικογενειακά και συζυγικά του ξεμυαλισμένος από …ένα κομπιούτερ

Δεν παίζει με τα παιδιά, ούτε και με τη γυναίκα του, όπως συνήθιζε – στο πλαίσιο των συζυγικών του καθηκόντων – γιατί είναι απορροφημένος από τα παιχνίδια του ηλεκτρονικού υπολογιστή που τον έχουν κυριολεκτικά ξεμυαλίσει.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: