Πεδίο μάχης έξω από καφετέρια της Κοζάνης

By on 29/01/2011


Σκηνές από…ταινία, με άγριο ξύλο, εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο στον πεζόδρομο της Κοζάνης, ακριβώς μπροστά από το «Prego» και το «Republic»!

Περίπου 7-8 οπαδοί του ΠΑΟΚ που περνούσαν από το συγκεκριμένο σημείο, περί τις 3.15 το πρωί, φώναζαν συνθήματα ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Άρη, όταν οπαδός των κιτρίνων που ήταν ακριβώς εκεί μαζί με φίλους του φαίνεται κάτι να τους είπε: Τότε, εντελώς ξαφνικά, ο χώρος μετατράπηκε σε….πεδίο μάχης, με τους (νέους σε ηλικία) οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Άρη να συμπλέκονται, με…μπουνιές, κλωτσιές, αλλά και…καρέκλες που πήραν από το παρακείμενο…»Lilium»! Και…εγένετο χαμός!

Μετά από κάποια δευτερόλεπτα, μια…διαφημιστική πινακίδα (όπως σε…ταινίες) προσγειώθηκε στο κεφάλι του, με αποτέλεσμα ένας νεαρός, οπαδός του ΠΑΟΚ, να ματώσει ολόκληρος και να πέσει κάτω στο έδαφος! Επίσης…» έφυγαν» και ποτήρια στον αέρα!!!

Κόσμος βγήκε έξω και αμέσως, σε 2 λεπτά έφτασε και περιπολικό της Αστυνομίας (το περιστατικό συνέβη 25 μέτρα από το Τμήμα), με τους αστυνομικούς να προσαγάγουν έναν τουλάχιστον νεαρό στο Α.Τ. Κοζάνης.

πηγή: kozanimedia.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: