- Εξιχνιάστηκαν υποθέσεις παράνομης πρόσβασης σε σύστημα πληροφοριών και απάτης που διαπράχθηκαν σε περιοχή της Καστοριάς
- Εξιχνιάσθηκαν άμεσα -3- περιπτώσεις διακεκριμένων κλοπών που τελέσθηκαν σε βάρος -3- ηλικιωμένων ατόμων, σε περιοχές της Κοζάνης
- Εξιχνιάστηκε απάτη που τελέστηκε σε βάρος 61χρονου ημεδαπού, στην Πτολεμαΐδα
- Συνελήφθησαν συνολικά -23- άτομα σε περιοχές της Καστοριάς για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
Όρμησε με το Ι.Χ. του εναντίον περιπολικού!
Τις βραδινές ώρες της 26-01-2011 από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας ΠτολεμαÀδας συνελήφθη στην ΠτολεμαÀδα 21χρονος ημεδαπός για απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης και διατάραξη των συγκοινωνιών.
Συγκεκριμένα τις απογευματινές ώρες της 25-01-2011 στην ΠτολεμαÀδα ο ανωτέρω δράστης ενώ οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, στο οποίο επέβαιναν ακόμη τρεις άγνωστοι δράστες αντιλαμβανόμενος την παρουσία αστυνομικών κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα προς το μέρος τους με σκοπό να εμβολίσει το περιπολικό και να τους τραυματίσει.
Ακολούθως οι Αστυνομικοί πυροβόλησαν στοχεύοντας στα λάστιχα του οχήματος, προκειμένου να το ακινητοποιήσουν.
Δελτίο τύπου
0 comments