ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ στα Φαρσαλα! Τη σκότωσε αυτός που τη μεγάλωσε…

By on 31/12/2013

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας, η ανθρωποκτονία 26χρονης που διαπράχθηκε τον Φεβρουάριο του 2011 στα Φάρσαλα.

Η κοπέλα βρέθηκε νεκρή με σοβαρά εγκαύματα στο σώμα της, την 3.02.2011 σε ισόγεια μονοκατοικία, όπου διέμενε στα Φάρσαλα. Για την υπόθεση ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος ενός 71χρονου, για ανθρωποκτονία από πρόθεση.  Αναλυτικά:

Ειδικότερα, η 26χρονη είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο σπίτι της, από τον 44χρονο σύνοικο – αρραβωνιαστικό της. Στο σώμα της έφερε σοβαρά εγκαύματα, ενώ εστίες πυρκαγιάς διαπιστωθήκαν και σε άλλους χώρους της οικίας.

Από τις έρευνες, τις αυτοψίες, τα ευρήματα και τα στοιχεία που προέκυψαν από την εξέλιξη – πρόοδο των προανακριτικών κ.λ.π αστυνομικών ενεργειών, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων διακριβώθηκε η εμπλοκή στην υπόθεση 71χρονου ημεδαπού, ο οποίος διαμένει στα Φάρσαλα.

Σημειώνεται ότι ο ανωτέρω, λόγω εξαφανίσεως του πατέρα της 26χρονης, προ 12ετίας, είχε αναλάβει ατύπως την προστασία της, λόγω της ανηλικότητας της.

Μετά την ολοκλήρωση της δικογραφίας και την υποβολή της στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ασκήθηκε στον 71χρονο ημεδαπό ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και μετά την απολογία του, του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της παρουσίασης του στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

diaforetiko.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

%d bloggers like this: