Μαρί Κωνσταντάτου: Ο γάμος με τον Μίνωα Κυριακού και ο άγνωστος αρραβώνας του χθες [photos]

By on 09/03/2017

Η σύζυγος του μεγαλοεπιχειρηματία και εφοπλιστή, ιδιοκτήτη μεταξύ άλλων του Ομίλου ΑΝΤ1 και των εκδόσεων ΔΑΦΝΗ επικοινωνίες παραμένει το ίδιο γλυκιά και εντυπωσιακή στα 46 της χρόνια, όσο ήταν και την εποχή που έκανε καριέρα ως ηθοποιός.

Χρειάστηκαν δεκατρία ολόκληρα χρόνια από την πρώτη τους γνωριμία για να εξελιχθεί μια δυνατή φιλία σε έρωτα. Η Μαρί Κωνσταντάτου και ο Μίνωας Κυριακού γνωρίστηκαν όταν η νεαρή ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στη σειρά του ΑΝΤ1 ‘Φάκελος Αμαζών’. Από την πρώτη στιγμή οι δυο τους ένιωσαν ότι τους συνδέουν πολύ περισσότερα. Έτσι, λοιπόν, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αναπτύχθηκε ανάμεσά τους μια σχέση ξεχωριστή. Γι αυτό και η απόφαση του γάμου ήταν μονόδρομος. Στις 10 Δεκεμβρίου του 2004 μάλιστα τελέστηκε και το μυστήριο στην Αγία Σοφία στη Σόφια, μια βυζαντινή εκκλησία με μεγάλη ιστορία. Όσο διακριτικά κινήθηκαν κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, το ίδιο συνέβη και στο γάμο τους, ο οποίος πραγματοποιήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με κουμπάρους ένα φιλικό τους ζευγάρι. Παρόντες ήταν μόνο τα παιδιά του Μίνωα Κυριακού, οι γονείς της νύφης, η αδερφή της, ο γαμπρός της και η παιδική της φίλη Λίνα.

75 ετών εκείνος, 46 εκείνη, πρίν από έναν χρόνο είχε μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό “ΟΚ!”, αποκαλύπτοντας το λάθος που είχε κάνει στην αρχή του γάμου της.

Στην αρχή της σχέσης με το σύζυγό μου, και στα πρώτα χρόνια του γάμου μου, ήμουν περισσότερο μαζεμένη από το κανονικό. Αισθανόμουν μια αμφιβολία στα βλέμματα του κόσμου, οπότε ήμουν πιο συγκρατημένη. Τα χρόνια όμως πέρασαν και θέλω να πιστεύω πως απέδειξα ποιά είμαι πραγματικά. Είμαι με αυτόν τον άνθρωπο γιατί τον αγάπησα. Για μένα ήταν πολύ φυσιολογικό να είμαστε μαζί και δεν με ενδιέφερε τίποτα άλλο. Μέσα από τη δουλειά μου απέδειξα πως δεν επιδίωξα ποτέ να γίνω μια κυρία που κάθεται και κάνει νύχια, ψώνια, και κοσμικές εμφανίσεις. Δεν σταμάτησαν ποτέ να δουλεύω, και μάλιστα να δουλεύω πολύ. Δεν με απασχολεί πια αν θα με κοιτάξει κάποιος στραβά’.

Πριν από λίγες μέρες, η είδηση για έναν χωρισμό σοκ στον μιντιακό επιχειρηματικό χώρο έκανε τον γύρο του διαδικτύου, χωρίς να αποκαλύπτονται τα πρόσωπα για τα οποία γινόταν λόγος. Οι φήμες μιλούν για το ζεύγος Κυριακού, όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ούτε διαψευστεί μέχρι σήμερα.

Ύστερα από 12 χρόνια γάμου, οι πληροφορίες μιλούν για ένα συναινετικό διαζύγιο το οποίο προχωράει τις τελευταίες εβδομάδες με συνθήκες άκρας μυστικότητας. Κανείς δεν γνωρίζει τις λεπτομέρειες για τον χωρισμό του ζευγαριού και φυσικά θα τηρηθεί μεγάλη εχεμύθεια από τους δικηγόρους που χειρίζονται την υπόθεση.

Με αυτή την αφορμή όμως θυμόμαστε ότι πολλά χρόνια πριν, και συγκεκριμένα στις αρχές της δεκαετίας του ’90 η Μαρί Κωνσταντάτου -τότε- ήταν ζευγάρι με τον Στέφανο Κορκολή και για έναν χρόνο περίπου (1991-1992) υπήρξαν αρραβωνιασμένοι. Η σχέση τους όμως έληξε άδοξα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

womenonly.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

%d bloggers like this: